ШКОЛИ В НАТФИЗ
2017/18 учебна година

 • Актьорско майсторство

  В школата по АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО ще бъдат проведени упражнения за концентрация, внимание, метод на физическите действия, основни принципи на сценичното движение и техника на говора. Като финален етап курсистите ще работят върху части от пиеси, като се набляга на монолози, което е и част от кандидат-студентския изпит в НАТФИЗ

  още »
 • Драматургия, Режисура и Монтаж на кратки филмови форми

  Школа по ДРАМАТУРГИЯ, РЕЖИСУРА И МОНТАЖ НА КРАТКИ ФИЛМОВИ ФОРМИ. Курсът дава квалификация за практическа реализация на кратки авторски филми и ще завърши с написване на драматургичен сценарии, неговото заснемане, монтиране и показването на готовия филм от всеки курсист.

  още »
 • Операторска работа с видеотехника

  Школа по ОПЕРАТОРСКА РАБОТА С ВИДЕОТЕХНИКА. Курсът ще даде квалификация за работа с дигитална кинокамера, обучава на основните положения на операторството и монтажа. В програмата са включени лекции и упражнения по различни специфики на операторската работа, като светлината в работата на оператора, жанрове в работата на оператора, телевизионно операторство, въведение в режисурата. Курсът завършва с осъществяването на филм от всеки курсист.

  още »
 • Фотография

  В школата по ФОТОГРАФИЯ курсистите ще получат основни теоретични и практически познания за работа с филмова и дигитална фотография. Те ще минат през различни курсове на обучение, като фотографска оптика и фототехника, компютърна фотография, студийна фотография, работа на фотографа в лаборатория, снимачна работа върху черно-бяла и цветна фотография. Курсът завършва с изложба от фотографии.

  още »
 • Танцови школи

  Запознаване със стила на танцовите техники и тяхното усъвършенстване. ЗАДАЧИ: Професионална подготовка по танцови техники, поддръжка и усъвършенстване.

  още »
 • Анимация

  Обучение в школата осигурява изучаването на комплекс от теоретико-практически знания и умения, необходими за създаването на анимационен филм.

  още »
 • Звукозапис в малки екранни форми

  още »
Календар